top of page
Pagina 2 extras  kopiëren.jpg

"Dankzij Ronald hebben wij de foto’s waar we van droomden."

Ronald was een genot om mee te werken. Ronald is ontzettend grappig en gaf ons een super fijn gevoel. Dankzij Ronald hebben wij de foto’s waar we van droomden. De communicatie en kwaliteit van de foto’s waren geweldig. Wij zouden Ronald zeker aanraden voor alle stellen die hun grote dag nog even wat extra speciaal willen maken met foto’s waar je de rest van je leven plezier van zal hebben.

                             -Arie & Zarreen

 

Ceremonie, Ronald Loedeman fotografie43.jpg

"Het eind resultaat is echt fantastisch!"

Ronald heeft bij ons zijn eerste trouwfilm gemaakt. Hij was super ontspannen en relaxed , Dat was voor ons als bruidspaar heel fijn. Het eind resultaat is echt fantastisch!

                             -Wim & Germa

Schermafbeelding 2022-02-09 om 10.43.39-bewerkt-2.jpg

REVIEWS

Wauw wauw wauw! Wat een prachtige foto's maakt Ronald! Wij hadden de eer dat Ronald afgelopen vrijdag 15 oktober fotograaf was op onze bruiloft. Wij zijn zo blij dat onze ceremoniemeester hem heeft aangedragen. Wij moesten onze bruiloft verplaatsten en op onze nieuwe datum kon onze oude fotograaf niet meer. Maar het had zo moeten zijn, want wat een foto's! En wat een leuke gozer is Ronald. Mijn man was erg bang voor de "loveshoot". Dit omdat hij het niks vind om gefotografeerd te worden. Maar wat vloog de tijd voorbij en wat hebben we het leuk gehad. De energie, spontaniteit, grapjes en het ouwehoeren onder de foto's maakte het zo ongedwongen. Ook van bijna alle daggasten te horen gekregen wat voor leuke fotograaf wij hadden. De dag na de bruiloft kregen we al 6 foto's toegestuurd, en wat zijn ze prachtig! Ik kijk nu al uit naar de rest van de foto's en het fotoalbum! Ik weet zeker dat wij Ronald vragen als we weer een fotograaf nodig hebben, en ik raad hem bij iedereen aan!

                              -Mayron & Yordie

 

Ronald heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd! Alle emoties die er voorbijkomen op zo'n dag zie je haarscherp en touching terugkomen in de foto's! Voor onze shoot samen heeft hij goede ideeën en weet hij precies wat hij kan zeggen om de perfecte foto voor elkaar te krijgen! Bij het zien van de eerste foto's voelde het alsof we de dag opnieuw beleefden en werden we ontzettend blij. De foto's zijn echt puur en iets om ons hele leven naar terug te kijken! Hij heeft onze liefde vastgelegd zoals die bij ons past zonder met standaard ideeën aan de haal te gaan!                  
 
                           - Mattthijs & Dian

Wat zijn wij blij met Ronald als fotograaf. Hij is betrokken, enthousiast en denkt goed mee. Hij staat open voor andere ideeën en helpt waar nodig. Op de dag zelf was hij gezellig aanwezig en heeft hij alles prachtig vastgelegd. Ook na de trouwdag stuurde hij snel de eerste beelden. Ronald heeft voor ons een trouwalbum gemaakt en ook hierbij mochten wij onze wensen aangeven. Heel fijn! Ronald is zeker een aanrader! 

                                 -Esther & Everhard

Ronald heeft ons gezin tijdens een herfst shoot vastgelegd. Hij doet dit op een ontspannen, spontane manier. Onze meiden zijn echt spontaan en zoals ze zijn vastgelegd. We zijn echt heel blij met de foto's en krijgen er ook echt hele mooie reacties op. Mochten we weer ergens foto's voor nodig hebben zullen we dit zeker weer bij Ronald doen.

                     -Willemijn, familie shoot

"En de resultaten zijn buitengewoon prachtig!"

Ronald laat je vanaf het eerste moment op je gemak voelen. Gedurende de shoot dacht hij telkens mee om dé unieke shot te schieten. En de resultaten zijn buitengewoon prachtig!

                                   -Rima, solo

Rima 16.jpg

"Maar Ronald  stelt  je op je gemak en maakt er een fantastische ervaring van."

Best wel spannend zo'n fotoshoot. Maar Ronald  stelt  je op je gemak en maakt er een fantastische ervaring van. Prachtige locatie, en het resultaat mag er zijn. Foto's, anders dan dat je zelf maakt, professioneel fantastisch  resultaat. Positieve reacties van iedereen, echt een aanrader, ook om kado te doen.

                            -Rita, love shoot

12.jpg
DSC_2383.jpg
Loveshoot157.jpg
7.jpg
Loveshoot 5.jpg

     "Bij het zien van de eerste foto's voelde het alsof we de dag opnieuw beleefden."

"Wauw wauw wauw!"

"Ronald is zeker een aanrader!"

"We zijn echt heel blij met de foto's en krijgen er ook echt hele mooie reacties op."

bottom of page