DSC_1647-bewerkt.jpg

Wedding

Dian en Matthijs

Ronald heeft onze bruiloft echt geweldig vastgelegd! Alle emoties die er voorbijkomen op zo'n dag zie je haarscherp en touching terugkomen in de foto's! Voor onze shoot samen heeft hij goede ideeën en weet hij precies wat hij kan zeggen om de perfecte foto voor elkaar te krijgen! Bij het zien van de eerste foto's voelde het alsof we de dag opnieuw beleefden en werden we ontzettend blij. De foto's zijn echt puur en iets om ons hele leven naar terug te kijken! Hij heeft onze liefde vastgelegd zoals die bij ons past zonder met standaard ideeën aan de haal te gaan!

Rima 16.jpg

Solo shoot

Rima

Ronald laat je vanaf het eerste moment op je gemak voelen. Gedurende de shoot dacht hij telkens mee om dé unieke shot te schieten. En de resultaten zijn buitengewoon prachtig!

1.jpg

Couple shoot

Rita en Tjapke

Best wel spannend zo'n fotoshoot. 

Maar Ronald  stelt  je op je gemak en maakt er een fantastische ervaring van.

Prachtige  locatie, en het resultaat mag er zijn.

Foto's, anders dan dat je zelf maakt, professioneel fantastisch  resultaat. Positieve  reacties  van iedereen, echt een aanrader, ook om kado te doen.

8.jpg

Family

Willemijn

Ronald heeft ons gezin tijdens een herfst shoot vastgelegd. Hij doet dit op een ontspannen, spontane manier. Onze meiden zijn echt spontaan en zoals ze zijn vastgelegd.

We zijn echt heel blij met de foto's en krijgen er ook echt hele mooie reacties op.

Mochten we weer ergens foto's voor nodig hebben zullen we dit zeker weer bij Ronald doen.